כבר בכניסה למסעדת "ג'קו מאכלי ים" בנתניה מרגישים את האווירה המשפחתית. המלצרים מסבירי פנים, המנות מרשימות, העיצוב החמים והמזמין והיחס האישי הופכים את השהות במקום לחוויה קולינרית של ממש. כבר 40 שנה שהמסעדה קיימת והניסיון עושה את ההבדל בטעם ובשירות. "אנחנו כל הזמן חושבים איך להשתפר ואיך לתת שירות טוב יותר", אומר הבעלים יוסי. "הלקוחות מביעים בנו אמון כבר עשרות שנים, וזה מדבר בעד עצמו".

דג לברק. צילום: יח"צ ג'קו מאכלי ים

הייחוד של מסעדת ג'קו, הממוקמת באזור התעשייה בנתניה, הוא בחשיבה על כל סוגי הלקוחות. במסעדה מקפידים על הטריות ואופים את הפוקצ'ה במקום, לצד דגה טרייה ומגוונת, עשרות סלטים שכולם מוכנים במקום וקינוחים שאסור לכם לפספס. "התפריט שלנו מגוון ומותאם לאנשי עסקים, משפחות, יחידים וילדים", אומר יוסי. "אפשר להגיע בהרכב משפחתי מלא, ליהנות מהופעות חיות במקום, אלכוהול המתלווה למנות וסוגים שונים של דגים, אוכל איטלקי ופירות ים. אנחנו קשובים ללקוחות ומקבלים כל בקשה בשמחה ובאהבה".

ברבוניות טריות. צילום: יח"צ ג'קו מאכלי ים

הצצה לתפריט על מסעדת ג'קו חושף עולם ומלואו: דג מוסר ים, דג לברק, ברבוניות, פילה דניס, בשר איכותי ומשובח ומעורב פירות ים. המקום מרווח, מותאם לנכים וגם מציע חנייה בשפע. אם תרצו, תוכלו לערוך במסעדה גם אירוע משפחתי או עסקי עד 100 איש. "אנחנו מאמינים בשירות טוב ואוכל מצוין, מתוך מטרה שהלקוחות יחזרו שוב", מסביר יוסי. "כל המנות מוכנות במקום עם הקפדה על טריות ורעננות, ומוגשות בשפע ורוחב לב. הניסיון שלנו הוא שם דבר בעסקי המסעדות, אנחנו קיימים 40 שנה בזכות הלקוחות ולמענם".

דג מוסר ים. צילום: יח"צ ג'קו מאכלי ים

במסעדה תוכלו למצוא תפריט עסקי לצד תפריט רגיל ותפריט ילדים, ותפריט יין מגוון. "אנחנו עובדים גם בשבתות ומציעים ללקוחות את האפשרות לשלב בין התפריטים כדי ליצור לעצמם את הארוחה הטובה ביותר עבורם", אומר יוסי. "המקום מאפשר גם ישיבה מחוץ למסעדה וגם משלוחים. אנחנו מציעים ללקוח את החוויה המושלמת, במחירים ששווים כל ביס".

ג'קו מאכלי ים - גיבורי ישראל 7, אזור התעשייה החדש, נתניה. טלפון: 053-7103508, 09-8652878. שעות פתיחה במהלך כל השבוע, כולל שבת: 12:00-23:00. עסקיות בימים א'-ה' בי השעות 12:00 ל-18:00. http://jacko.rest.co.il

.